Membrii Echipei Noastre

Echipa noastra este formata dintr-un colectiv tanar, ambitios si dornic sa arate ca in Romania se poate face chirurgie moderna, performanta si eficienta. Ne bazam pe comunicarea directa si sustinuta cu pacientii nostri, o abordare mai putin comerciala dar mai umana. Practicam chirurgia obezitatii atat in spitalul de stat Sf. Ioan cat si in Spitalul Medicover, ambele in Bucuresti. In ambele locatii avem cele mai mici preturi din tara si facilitam si contactarea de credite special destinate pacientilor, cu dobanzi preferentiale.

Program consultații:
Luni 17.00 – 20.00 la Spitalul Medicover – Str. Pechea Nr 8 Sector 1

Miercuri 15.00 – 17.00  Clinica Victoriei Medicover – Str. Grigore Alexandrescu Nr. 16-20 sector 1

Dr. Mihai Ionescu
Dr. Mihai IonescuMedic Primar Chirurgie Generala, Spitalul „Sf. Ioan”, Bucuresti, Spitalul Metropolitan Bucuresti, Spitalul Medicover
Valorile dupa care ma ghidez sunt: profesionalismul, corectitudinea, preocuparea pentru tot ceea ce este nou, specializarea continua, excelenta in servicii si respectul pentru pacienti. De asemenea, tratez fiecare pacient in mod egal, alaturi de cea mai buna echipa medicala din domeniu, cu echipamente de top, intr-un spatiu cald si elegant.
Razvan Iosifescu
Razvan IosifescuMedic Specialist Chirurgie Generala
Radu Mirica
Radu MiricaMedic Rezident Chirurgie Generala
PROGRAMEAZA-TE ACUM!

Alatura-te si tu sutelor de pacienti fericiti!

Pentru consultatii si programari apelati numarul de telefon 0799 112 578 sau accesati formularul nostru de contact.
PROGRAMEAZA-TE ACUM!